Fase III – Toepassen

_DSC5391

 Beweging-bewustwording en aanraking zetten verandering op gang, zowel intern als extern. Er vindt een reorganisatie in je binnenwereld plaats.

De laatste fase maakt je klaar voor het toepassen van al het geleerde in je dagelijks leven. Aan het slot van dit programma ga je zelf verder! Aanraking en beweging-bewustwording zetten verandering op gang, zowel intern als extern. We gaan met aanraking en beweging vertrouwen bouwen. Als groep, maar ook in jouw persoonlijke kracht. Je staat hierna opener in het leven en aanraking krijgt een helende functie.

Je kent je lichaam en je grenzen nu stukken beter. Je leert sneller in te grijpen om niet in een extreme positie of negatieve terugval terecht te komen. Gaat het toch even mis, dan heb je het gereedschap om jezelf er heel snel uit te halen.

Met FibroMove® krijgt pijn een andere plek. Er vindt een reorganisatie in je binnenwereld plaats, waarbij het hervinden van plezier in wat je kunt en doet voorop staat en de angst voor pijn naar de achtergrond kan schuiven.