11 weken Traject

IMG_7515

In het programma gaan we je helpen door middel van bijeenkomsten en beweging-bewustwording. Je leert veel over jezelf, maar ondervindt ook steun in het groepsproces. De groepen zijn klein: maximaal tien personen. De persoonlijke aandacht is daardoor maximaal.

Het is geen medische benadering, maar wetenschappelijk gebaseerde methodiek met als uitgangspunt de pijnprikkels die zo vaak in het zenuwcentrum worden geactiveerd dat de pijn blijvend wordt. Sensoren die de pijn aangeven zitten in alle lichaamssystemen; van binnen en van buiten. Pijn wordt opgeslagen in de cellen van het bindweefsel en bindweefsel zit in het hele lichaam. De pijn voelt dan ook verspreid. Hoe kunnen we de pijnervaring doorbreken of verlichten?

We werken aan opdrachten, individueel of in groepjes. Het gaat vooral om zoeken in jezelf, erkenning van je grenzen en leren er beter mee om te gaan.

U  begint met lezen over het programma.

U maakt gebruik van het inschrijvingsformulier  

U ontvangt een mail terug met een uitnodiging voor een Intake gesprek.
Het gesprek vindt plaats op de locatie van het desbetreffende programma.

Een Intake gesprek Is een uitgebreid interview

Het programma gaat van start

Fase I – Balans – Bewust worden
Evaluatie – op de laatste sessie – week 3.
Rustweek

Fase II – Exploratie  – Ontdekken.
Evaluatie – op de laatste sessie – week 7.
Rustweek

Fase III – Continuïteit – Toepassen.
Eind Evaluatie – op de laatste sessie – week 11.

Terugkomen bijeenkomst na 3 maanden.

Wil je verder, na het afronden van je basis programma, dan kan! Je kunt dan komen assisteren bij een van de volgende Fibromove® programma’s. Zo kun je blijven ontwikkelen en ervaren. Ook is het heel verrijkend om jouw bijdragen vanuit je eigen ervaring aan andere mensen te mogen leveren. Neem voor meer informatie over de mogelijkheid tot assisteren contact op via het contactformulier