Wekelijkse lessen

Visual Rhythms

Vind je het leuk om te dansen op ritmes vanuit allerlei culturen over de hele wereld, doe dan eens mee aan Visual Rythms®! Van rauwe flamenco via slepende tango, stoere hiphop en sensueel Arabisch tot expressief Afrikaans…. Visual Rythms® is een actieve, putting-a-smile-on-your-face dansklas, zonder ingewikkelde choreografieën, waar je lekker van ontspant en waar je lichaam soepel van wordt. Met aandacht voor blessurepreventie, bewegingsbewustzijn en ruimteperceptie. Voor wie van dansen houdt en net een stapje meer wil, ook als je niet zoveel danservaring hebt.

Dit is wat een deelneemster schrijft over de les: ‘Dansen bij Noya geeft me niet alleen plezier maar maakt me ook bewuster van lijf en leden. Vrolijk bewust worden, een fijne combinatie!’

Locatie: K‘dans Studio voor Beweging
Dag & Tijd: Maandag 19:00 uur

Pilates

“In ten session, you will feel the difference, In twenty you will see the difference and in thirty you will have a whole new body” Joseph H. Pilates.

Pilates is een methode ontworpen om te stretchen, te verstrekken en het lichaam te balanceren. Een oefeningsprogramma dat uit 84 oefeningen bestaat, met verschillende gradaties en veel variaties. De oefeningen focussen zich op postuur, symmetrie, ademcontrole, torso kracht, wervelkolom, heupen- en schouder stabilisatie. Je traint je diepe spieren en tegelijkertijd ook het bewustzijn van je ademhaling en lichaamshouding. Hierdoor bouw je ook sterkere longen op, zo creëer je meer innerlijke rust en een goed gevormd lichaam. Tevens geven we ook Embodied Pilates workshops.

Locatie: SportCity: Body & Mind Studio, Rijswijk
Dag & Tijd: Zaterdag 09:15 uur