Interactief Concert

Een enorm ontspannend cadeau aan jezelf!

Tijdens een interactief concert ga je ontspannen zitten of liggen zodat de muziek goed je lichaam binnen kan komen. Je wordt met visualisatie oefeningen (kleuren, landschappen) geholpen om de processen in je cellen te visualiseren waardoor je de klanken nog intenser gaat ervaren.

Het klinken van de drum, stem en/of andere klankinstrumenten zorgt voor een herschikking van de cellen in je lichaam. Het werkt harmoniserend en brengt in je lichaam een nieuwe balans. Het klankpalet dat zo wordt opgeroepen bevat alles wat op dat moment nodig is voor jou.

Na een korte pauze krijg je de mogelijkheid om zelf mee te doen: om te spelen op een instrument of je stem te gebruiken en al doende in vrijheid te improviseren. We maken ruimte voor mensen die willen bewegen en ruimte voor mensen die stil willen blijven zitten of liggen. Ieder heeft een eigen manier om het klankbad over zich heen te laten komen.

Het concert wordt georganiseerd door FibroMove®

Petra Anjani Moonflower zal intuïtief voor je klinken.Meer informatie over Petra vind je hier

Noya Nachmany zal de visualisatie voor de cellen en de bewegingen begeleiden. Meer informatie over Noya vind je hier

Let op! Er kunnen maximaal 25 mensen en 5 kinderen aan deze workshop mee doen. Reserveer graag op tijd. Reservering is definitief na betaling. Kinderen tot 7 jaar kunnen gratis mee doen. Schoenen zijn in de studio niet toegestaan.

Plaats:     Mooof Binckhorstlaan 135 Den Haag
Tijd:       15.00-17.00 uur
Studio is toegankelijk vanaf: 14:45 uur
Kosten:   €15,00

Betaling: informatie is te vinden op de reserveringspagina, onder praktische informatie.

Mee te nemen: een matje, deken, kussen en sokken