Locaties

FibroMove word op verschillende locaties gegeven van zowel het Mooof gebouw in de Binckhorst te Den Haag, k’Dans in het centrum van Den Haag en Sportcity in Rijswijk. Hieronder vind je de gegevens van ieder locatie waar we actief zijn.

Mooof – Binckhorst Den Haag

U vindt de Studio waar het FibroMove® programma gegeven wordt op het adres: Binckhorstlaan 135, bij het gebouw ‘Mooof’ te Den Haag, op de begane grond.

U kunt zich melden bij de balie, waar men u vriendelijk zal verwijzen. U gaat voorbij de balie aan de rechterhand door de eerste deuren en vervolgens de eerste deur rechts. Daar staat ons bord op de deur: FibroMove® Programma, voor Chronische Pijn en Fibromyalgie.

Het terrein heeft een eigen parkeerterrein aan de voor- en achterzijde. Met Bus 26 uitstappen op halte Wegastraat.

Adres:

Binckhorstlaan 135 2516 BA Den Haag Tel. 070-3816705 Web. mooof-denhaag.nl

K’Dans – Den Haag

U vindt de K’dans studio waar het FibroMove® programma gegeven wordt op het adres: Van Merlenstraat 65, te Den Haag. Parkeren in de straat is gratis tot 18:00 uur.

Met het openbaar vervoer is K’dans het beste te bereiken met tramlijn 11. Uitstappen op de Laan van Meerdenvoort. Vanaf daar is het nog 3 minuten lopen.

Bij de balie kunt u zich aanmelden voor het FibroMove programma, waar men u vriendelijk zal verwijzen naar de juiste studio.

Adres:

Van Merlenstraat 65c 2518 TC Den Haag Tel. 070-3263272 Mob. 06-14142474 Web. www.kdans.nl

Sportcity – Rijswijk

Het FibroMove® programma  wordt gegeven in Rijswijk in De Studio: Body & Mind van SportCity Sportschool. U kunt zich melden bij de balie, waar men u vriendelijk zal een pasje geven en verwijzen naar de kleedkamer en de studio.

Het adres:  , te Rijswijk. Het terrein heeft gratis parkeer gelegenheden aan de voor en achterzijde (Piramideplein).

Komt u met de trein? dan is het slechts 1 minuut lopen van Station Rijswijk (achter uitgang). Op het Station (Voorzijde komen de volgende bussen en trams langs, waarna u slechts 5 minuten van Sportcity bent verwijderd. Aan de voorzijde van dit station rijden tram 17 en 18. En bussen 23, 30, 50, 51. Vanaf de voorzijde is Sportcity ongeveer 5 minuten lopen.

Adres:

Doctor H.Colijnlaan 343 2283 XL Rijswijk Tel. 070-3945345 Web. www.sportcity.nl

Reizen met het openbaar vervoer

Voor reizigers die met het openbaar vervoer reizen willen wij u doorverwijzen naar de site van www.9292.nl. daar kunt u met behulp van de adresgegevens in te voeren een gedetalileerde route krijgen om naar de bovenstaande locaties te reizen.